Zangeres Belinda


Zangeres Belinda te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBelinda is een spontane zangeres met veel uitstraling naar het publiek.
Ze is al vele jaren bezig met het vak als artiest en heeft daardoor een zeer ruime ervaring; een allround zangeres en een prima entertainer die treedt vooral optreedt bij bruiloften, feesten en partijen.

Zangeres Belinda te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOp jonge leeftijd begon Belinda met karaoke wedstrijden. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, want menig karaoke wedstrijd won zij.
Na veel zanglessen en podiumervaring is Belinda begonnen met optredens in o.a. discotheken.
Na een aantal jaar werden dit steeds meer optredens en mocht zij voor groter publiek optreden.
Door haar uitstekende stem, is het mogelijk een heel breed repertoire te brengen dat geschikt is voor mensen in verschillende leeftijdsgroepen.
Met het brede repertoire van top-40 en feestmuziek, dansbare ‘classics’ en hedendaagse populaire songs, tot disco, dance, ballads en feestmuziek, kun je met Belinda alle kanten op tijdens uw feest.
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig is geen probleem voor haar.

Voor seniorenshows heeft zij een aangepast programma.

Belinda heeft een eigen geluidsinstallatie en bij ieder optreden wordt zij begeleid door een professionele geluidstechnicus en een passende lichtshow.
De optredens van Belinda duren ongeveer 25 minuten per set en tussen de sets door wordt er, in overleg met de organisatie,  leuke muziek gedraaid.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl