Zingende Kapsters


Zingende Kapsters te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet de show ‘Rock around the Comb’, zorgen de Zingende Kapsters voor een unieke Rock ‘n Roll beleving.
Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane Rock ‘n Roll meisjes, zingen ze heerlijke jaren ’50 en ’60 hits, stilzitten is er bijna niet bij!

Wake up little Susie, Breaking up is hard to do, Jailhouse Rock; stuk voor stuk heerlijke nummers uit de ‘fifties’ en ‘sixties’.
Niet alleen de muziek geeft je het gevoel dat je even terug in de tijd bent.
Zingende Kapsters te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe Rock ‘n Roll girls verschijnen in stijl in hun petticoats en zingen de sterren van de hemel, ondertussen maken ze stoere kuiven en kapsels bij iedereen die dat wil.

Na hun show zal iedereen weten wie deze zingende kapsters zijn en zonder twijfel helemaal terug verlangen men naar die befaamde jaren ’50 en ’60. 
De act is zowel interessant voor jong als oud, aangezien de Rock ‘n Roll muziek nog steeds van invloed is op hedendaagse muziek, denk maar aan The Baseballs of de aanhoudende populariteit van de film Grease.
Ook de kuiven zijn op dit moment weer terug in de mode!

De combinatie van de enorme fascinatie die deze ladies hebben voor Rock ‘n Roll en hun muzikale professionaliteit, zorgt ervoor dat deze act een spetterende toevoeging is voor welk evenement dan ook.
U waant zich echt even ‘back in the ’50/’60!

Zingende Kapsters voor een unieke 3 in 1 show.
Terwijl de dames heerlijke Rock ‘n Roll nummers zingen, maken ze fraaie kapsels bij gasten jong en oud en er zijn volop interactieve momenten met het publiek.
Een nieuw item speciaal voor mannen is het opplakken van Elvis bakkebaarden!

 € 650,00 Tijdsduur ; max 3 uur
uitgevoerd door 2 kapsters € 895,00

Ieder extra uur bij 1 kapster  € 50,00
Ieder extra uur bij 2 kapsters 80,00

Reiskosten;  incl. en excl BTW

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl